Párban szép az élet – szerencsére létezik testvér babakocsi

Nagyon szeretem a vidám színeket, a dekoratív dísztárgyakat, a tarka virágokat, tehát nagyjából mindent, ami a tavaszra és a nyárra emlékeztet, ezek a kedvenc évszakjaim. Gyakran dolgozom a kertben és ültetek virágokat vagy konyhakerti növényeket. A lakásunkat is én rendeztem be, tele kedves bútorokkal és képekkel a falon.

Nagyon vártam már, hogy megszülessen a kislányom. Egyik kedvenc elfoglaltságom volt, amikor őt vártam, hogy az édesebbnél édesebb babaruhákat válogattam és a legvidámabb babacuccokat vásároltam meg vagy adott esetben készítettem el. A babaszobát is berendeztem szép ízlésesen. Babakocsi azonban még nem volt, így lassan annak is utána kellett járni.

Az egyik szabad délutánomon az interneten keresgéltem babaholmikat. Nem szokásom online rendelni dolgokat, mert nem bízom meg benne. Félő, hogy a szállítás során roncsolódik a termék vagy egyáltalán nem is olyan, mint amilyennek az oldalon beállítják. Most azonban találtam egy olyan oldalt, ami nagyon megtetszett és az volt a megérzésem, hogy innen érdemes lenne rendelni. Ez pedig a babakocsik.hu volt, tele gyönyörű járgányokkal az apróságok számára.

Szinte az összes típusú babakocsit végignézegettem és nagyon tetszett mind. Főleg a színesebb, lányos külsejű kocsik fogtak meg. A leírásuk alapján nagyon magas minőségű termékekről van szó, amelyek könnyen használhatóak és kényelmesek is. Nagyon megfogott a multifunkciós babakocsik praktikussága. Elég közel voltam már ahhoz, hogy meg is rendeljek egyet, de végül valami azt súgta, hogy várjam meg ezzel a páromat.

Másnap reggel mentem ultrahangra. Hatalmas meglepetés ért minket: kiderült, hogy ikreket várok! A kislány mellé egy kisfiú is fog érkezni. Micsoda szerencse, hogy nem rendeltem meg a babakocsit! Az oldalon szerencsére láttam iker babakocsikat is, de ezeket meg sem néztem, mondván, úgysem lesz rájuk szükség.

Otthon így beavattam a páromat is, hogy milyen jó kis oldalt találtam. Ezúttal már nyilván csak a testvér babakocsi lehetősége érdekelt, amiből szerencsére szintén hatalmas volt a választék a webshopon. Többféle márka is szerepelt az oldalon, de mi végül a Dorjan mellett kötöttünk ki. Nagyon dizájnos és praktikus tulajdonságokkal bíró testvér babakocsik tárultak elénk a Dorjan kategóriájában. A leginkább egy unisex külsejű, nagyon aranyos, fekete-fehér pöttyös sport iker babakocsi szett nyerte el a tetszésünket.

A leírásban foglaltak alapján ez pont egy olyan testvér babakocsi, amilyenre nekünk szükségünk lesz. A kerekek nagyon masszívak és könnyen irányíthatóak, a fékezhető hátsó kerekek felfújhatóak. A multifunkciós testvér babakocsi szetthez tartozott egy-egy mózeskosár, sport ülés és autós hordozó. Mind egy könnyed mozdulattal felszerelhető az összecsukható alumínium vázra. A mózeskosarat külön is lehet használni, a fogókart le lehet szerelni róla. A szellőztetőnyílás biztosítja a levegő megfelelő áramlását anélkül, hogy a babakocsiban túlságosan kihűlne a levegő. Tartozik még a szetthez egy esővédő, egy babatáska és egy nagy bevásárlókosár.

Annyira megtetszett nekünk ez a testvér babakocsi szett, hogy azonnal megrendeltük. Kitöltöttük a rendelési űrlapot az adatainkkal. Kiderült, hogy ezt a babakocsit ráadásul ingyenes szállítással rendelhetjük meg. 100.000 Ft értékű rendelés fölött a házhozszállítás ingyenes a webshopból. Éltünk is ezzel a lehetőséggel, mert a házhozszállítás sokkal egyszerűbb, mintha nekünk kéne elutazni a csomagért.

Nagyon hamar megérkezett a futár a csomagunkkal, amit én vettem át. Azonnal ki is csomagoltam, megnézegettem a testvér babakocsi minden részletét, tartozékát és azonnal beleszerettem. Miután megszülettek a gyerekek, a saját bőrünkön érezzük, hogy mennyire praktikus az iker babakocsi a két kisgyerek számára. A vázhoz rögzíthető nagy bevásárlókosárnak köszönhetően még vásárolni is el tudok menni velük. Úgyis szeretem, amikor a boltban a nénik úton-útfélen megcsodálják a kisbabáimat.