Üdítő látványt nyújt a házunk a virágokkal és a napelem panelekkel

A házunk látványa egyszerre foglalja magába a modernség és a dekoratívság fogalmait. Nagyon büszke vagyok rá, mert a férjemnek és nekem sok munkánk van benne, hogy így nézzen ki és olyan jól funkcionáljon, ahogy. Az egyik része, amiben nekem volt több munkám, hogy a kertet, a teraszt és az erkélyt beültessem virágokkal és mindenféle mutatós növénnyel. Van egy csomó gyümölcsfánk is, barack, alma, körte, meggy, valamint egy kis konyhakert is fűszernövényekkel, paprikával, paradicsommal. Öröm ránézni, mert igazán alapos munkát végeztünk, sokat tervezgettük, gondozzuk a szeretett növényeinket. A másik igen feltűnő eleme a házunknak az újdonsült napelem-rendszer. Eladtuk a vidéki telkünket, és abból tudtuk finanszírozni a napelemek egy részét. A maradékot pedig egy pályázati állami támogatásnak köszönhetjük. A támogatásról szóló hírt a napelempalyazatok.hu-n olvastuk, és nagyon megörültünk neki, hiszen ez leegyszerűsítette az álmunk megvalósítását mind időben, mind anyagilag.

A napelempalyazatok.hu-n értesültünk az állam lakossági energiatakarékossági programjáról, ami azt a célt szolgálja, hogy a magyar otthonok minél energiatakarékosabban tudjanak működni és hogy támogassák az energiahatékonyságban fejlődni akaró magánszemélyeket, társasházakat és lakásszövetkezeteket. Ennek kereteiben egy kedvezményes, 0%-os kamatozású hitelt lehet elnyerni, minimum 500.000, maximum 10 millió forintnyi összeget. A támogatást lehet napelemre, napkollektorra, nyílászárók cseréjére, hőszivattyúkra vagy hőszigetelésre fordítani, tehát mindenre, ami az épület energetikai minőségét javítja. Eleget tettünk a pályázat feltételeinek, miszerint 10% saját forrással kell rendelkeznünk, valamint a futamidő nem lehet több 20 évnél. Így szerencsésen elnyertük a támogatást és belevághattunk a napelemek telepítésébe.

Ha már a kivitelezésről volt szó, maradtunk is egyből a napelempalyazatok.hu oldalon, tudniillik a napelemek értékesítésével és telepítésével foglalkozó cég nagyon is meggyőzött minket. Látszik a honlapjukon, a vevői vélemények alapján és a leírásaikból is, hogy egy tapasztalt, megbízható cégről beszélünk, akik mindent megtesznek az ügyfelek elégedettsége érdekében és mindig ugrásra készek. Azért is döntöttünk emellett a cég mellett, mert a legjobb napelem márkák gyártóival állnak kapcsolatban, így a minőség garantált. A napelem panelek és az inverterek, amikkel dolgoznak, egytől egyik magas minőségűek, a legjobb német gyártóktól vásárolják őket. Ezek az elemek hosszú évtizedeken keresztül fognak kifogástalanul működni, ebben biztosak lehetünk. A legjobb napelem márkák mellett szakértelmet és precizitást is garantálnak, ugyanis a kivitelezőik nagyon alapos munkát végeztek nálunk is. A napelem panelek és az inverter is a legnagyobb odafigyeléssel lett felhelyezve, valamint ezeknek a szükséges teljesítményét is rengeteg adat alapján számították ki, hogy fedezni tudja a költségeinket. Így garantáltan megtérül a napelemek ára 8-10 éven belül.