Kávézni egy virágboltban

Van egy ismerősöm, aki nyitott egy saját virágboltot. A város egyik eléggé felkapott részén van, ahol nap, mint nap rengetegen megfordulnak, így még az is vesz nála virágot, akinek amúgy nem is áll szándékában. De hát meglátják a szép virágokat és egyből be is térnek az üzletbe.

Nagyon örül neki, hogy rövid időn belül így beindult az üzlete, sokszor tényleg arra nincs ideje, hogy felvegye a telefont, mert több vásárló is van bent nála egyszerre. Ráadásul, ha még virágot is köt, akkor esélytelen, hogy a telefonokra is válaszolni tudjon.

A nagy rohanás és a gyors tempó, amit az üzleti élet kínál neki, a kávézást is rögtön magával vonta. Ő előtte nem volt annyira kávézós típus, de ez idővel megváltozott. Kapott a párjától az üzletbe egy menő kávéfőző gépet, azzal főz magának kávét. Illetve kapott mellé egy kávédarálót is.

Múltkor bent voltam nála, a barátnőm születésnapjára vettem egy csokor virágot. Közben beszélgetni kezdtünk, szerencsére volt most pár percünk arra mindkettőnknek, így derült ki, hogy honnan vette a párja neki a kávégépet és darálót.

Szerintem a kávés dolgok bármilyen alkalomra megfelelő ajándékoknak számítanak, kivéve, ha egy tíz éves kisgyerek születésnapjára mész. Neki egyértelműen nem veszel kávét.

Erről olvastam is egy cikket, és mint kiderült, a párja is az ajandek.varazslo.hu oldalán találta meg azt a webshopot, ahonnan a kávégépet és darálót rendelte. Úgyhogy másnap, mikor hazamentem és eszembe jutott, megnéztem, milyen termékek vannak a kínálatban és meglepődtem, mennyire jó és ízléses ajándékok is vannak itt. Szóval legközelebb itt veszek ajándékot, az fix.

Ha nem jártál volna még az oldalon, de szívesen vennél ajándékba a szeretteidnek kávézással kapcsolatos termékeket, akkor elmesélem, hogy miről van szó.

Tulajdonképpen ez egy olyan oldal, ahol a webshopok kínálatai vannak összegyűjtve. Lehet őket szempontok alapján rendezni, így könnyen megtalálhatod, amit keresel. Ha megvan a termék, amit meg akarsz venni, pár kattintással már a tiéd is lehet, csupán rá kell kattintani és máris átvezet a webshop weboldalár. Nem olyan nehéz ez.

Mindenképpen ajánlom neked akkor is, ha nem kávés ajándékot keresel, mert itt minden van, mi szem-szájnak ingere, úgyhogy bőven lehet válogatni.

Örülök, hogy tőle vettem meg a szülinapi virágcsokrot, különben ez a sok információ nem derült volna ki sosem.