Van, amikor már csak a Tantum Verde spray segít

Tavasszal, mikor elkezd melegedni az idő, sokan azt hiszik, hogy azonnal le lehet venni a kabátot, és pólóban lehet mászkálni. Az, hogy nyílnak a virágok, és zöldellnek a fák, még nem jár feltétlenül azzal, hogy igazán meleg is van. Ebben az időszakban nagyon könnyű megfázni, és ha az ember felelőtlenül nem figyel oda, akkor az nagyon megterhelheti a pénztárcáját.

Én is így jártam, mert van egy virágkereskedés a sarkon, és mivel a kedves hölgy, aki ott árul már minden nap kitete a legszebb portékáját az utcafrontra, azt gondoltam ennek fele se tréfa, itt van a jó idő. Napokig kabát nélkül, egy vékony pulóverben mászkáltam, napi több órát töltve így a szabadban, és ennek nagyon hamar meg is lett a böjtje.

A következő napokat természetesen tüsszögéssel és köhögéssel töltöttem otthon az ágyban, így most szeretnék adni néhány jó tanácsot, hogy te kedves olvasóm, jobban felkészült legyél ebben a témában, mint én voltam.

1., A legkifizetődőbb természetesen a prevenció, avagy a megelőzés: hordjunk a hőfoknak megfelelő ruhákat, erősítsük az immunrendszerünket, sportoljunk és együnk sok vitaminban gazdag ételt. Ha ezt mindd egytől egyig elmulasztjuk, nem árt felkészülni a várható következményekre. Egy gyenge immunrendszer sokkal hamarabb betegszik meg.

2., Egy enyhébb megfázás esetén, lehet, hogy megússzuk némi C-vitaminnal és egy kis pihenéssel, de ha még plusz a téli napfényhiánynak is köszönhetően le van gyengülve az immunrendszerünk, könnyen lehet, hogy ennél sokkal több gyógyszerre lesz szükségünk.

3., A nátha általában mindig levertséggel és rossz közérzettel kezdődik, ha ezt tapasztaljuk, már tudhatjuk, hogy valami nincsen rendben.

Ilyenkor már érdemes megkezdeni a károk elhárítását és legalább egy jó nagyot aludni.

Bevethetjük a természetes gyógymódokat is. Jót tehet például a méz, a citrom, a kamillatea vagy a hagymatea fogyasztása, ez utóbbi remekül felszakítja a váladékot.

4.,Ha már ezek a gyógymódok sem segítenek, akkor el kell kezdenünk gyógyszereket szedni. Lázcsillapításra és torokfájásra is rengetek készítmény közül lehet válogatni, ahány ház, annyi szokás, szokták mondani. Az orvosok is mindig mást ajánlanak a tapasztalatom szerint, így én azt javaslom, hallgassunk a tapasztalatra és kérdezzük meg az ismerőseinket, melyik az a szer, ami nekik bevált. Ez persze nem azt jelenti, hogy az orvos véleménye nem számít, de az ilyenkor szükséges gyógyszerek többségét recept nélkül is meg tudjuk vásárolni.

A nagymamám például, aki nagyon modern gondolkodású, internetezős-vezetős nagymama, a legutolsó alkalommal mikor fájt a torkom, a Tantum Verde spray-t ajánlotta nekem.

Gyorsan utána is néztem, és ár érték arányban nagyon is megfelelő, arról nem is beszélve, hogy elképesztő könnyen és gyorsan be tudtam szerezni innen

>>> LINK >>>

Ezen az oldalon egyébként sok más készítményt is találtam nagyon kedvező vásárlási feltételekkel, érdemes rajta körülnézni.

5., Csak a legvégső esetben szedjünk be antibiotikumokat, hiszen hosszú távon azok nem tesznek jót a szervezetünknek, és minden esetben szedjünk hozzá Normaflort, vagy együnk meg beszedése után egy kefírt. Ebben az esetben természetesen még véletlenül se hagyatkozzunk másra, csak orvosi tanácsra a gyógyszer milyensége és adagolása tekintetében is, hiszen ha ezt eltoljuk, nagyobb kárt okozhatunk vele, mint hasznot.

6., Végül pedig ne felejtsük el a legfontosabbat! Ha egy kicsit is bizonytalanok vagyunk abban, hogy mi is a bajunk, mindenképpen forduljunk orvoshoz. Ha betegek vagyunk, az könnyen lehet, hogy fertőző, és ennek nem szabad kitennünk másokat, így akár milyen nagy hősök is vagyunk, ha már így jártunk, ne menjünk emberek közé addig, míg a fertőzés veszélye el nem múlik.

Remélem, hasznos tanácsokat adtam, és segíteni tudtam. Ne feledjük, legjobb gyógymód a megelőzés, így ha tehetjük, inkább kövessünk el mindent azért, hogy ne legyünk betegek! És ha mégis úgy alakulna, ésszel döntsünk abban, milyen gyógymódot válasszunk, illetve, hogy mit honnan vásárolunk.