A kertészkedést vízvezeték szerelés szakította félbe

Mióta kertes házba költöztünk, minden szabadidőmet az udvarunkban töltöm. Ahogy itt a jó idő, nincs kedvem a négy fal között ülni, sokkal jobban vonz a zöldellő természet – szerencsére a platánfa tövében nem tűz rám túlságosan a nap. Már egy ideje foglalatoskodok azzal, hogy minél több növény és virág díszítse a kiülős részünk közvetlen környezetét, míg a hátsó részen egy kis veteményes kapott helyet. Még a nagyszüleimtől láttam anno gyerekként, mennyi örömet tud adni a kert. Gyakran segédkeztem nekik az ültetéssel és a növények gondozásával is. Emlékszem, semmi nem volt olyan finom, mint a saját borsónk, és nem volt illatosabb a mama által ültetett rózsáknál!

A múltkor azonban váratlan esemény szakította meg gondtalannak tűnő kinti ténykedésemet. Míg nem sokkal korábban még semmi baja nem volt, egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a slagból nem jön víz. Mint kiderült, a rendszerrel volt baj – ehhez azonban egy vízvezeték szerelés komplett folyamatára volt szükség. A vízvezeték szerelésen belül rengeteg feladat van, amit érdemes szakemberre bízni, és sajnos (nyilván a korábbi baj miatt) – vagy inkább szerencsére (a jól elvégzett munka miatt) – nekem már volt tapasztalatom egy olyan céggel, akik nagyon megbízható szakembereket alkalmaznak, ráadásul így egy helyen érhető el náluk a különböző fűtésszereléssel, vízzel és gázzal, valamint duguláselhárítással kapcsolatos valamennyi szolgáltatás. Mindez akár a nap 24 órájában, ugyanis egyedülálló módon ügyeleti rendszerük segítségével, amennyiben sürgős eset áll fel, a megadott helyszínre akár S. O. S., egy órán belül ki tudnak települni és megkezdeni a szükséges munkálatokat. Ugyan csak a fővárosban és a weboldalukon felsorolt Pest megyei településeken elérhetőek, ez is nagy területi lefedettséget jelent, aminek tekintetében nem kicsit lenyűgöző a gyors, instant elérhető szolgáltatás. Nem kevesebb, mint 32 év tapasztalatával büszkélkedhet a vizgazfutesszerelo24.hu brigádja, ami igazán lenyűgöző és megnyugtató, hiszen nem kevés problémás helyzetet láttak már és oldottak meg, így bármilyen, az oldalukon felsorolt esettel kereshetjük őket. A vízvezeték szerelésen belül is megannyi feladat van, ahogyan a többi területen is elkülönülnek kissé a szerepek: ahogyan a honlapon is olvasható, mást csinál például egy gázkészülék szerelő, és az, aki gázszerelőként hivatkozik magára. Korábban ebbe sosem gondoltam bele, és tök érdekes volt számomra, hiszen utóbbi például a vezetékrendszerrel kapcsolatos munkálatokra hivatott, míg előbbi értelemszerűen a különféle kazánokkal, bojlerekkel, konvektorokkal.

No de vissza az elromlott slaghoz! A kiérkező szakember hasonlóan színvonalas munkát végzett, mint ahogyan azt korábban ennél a cégnél tapasztaltam. Úgy ítéltem meg, hogy nem kapkod, miután alaposan körbejárta az esetet, biztos kézzel dolgozott, látszott, hogy nem kezdő szakemberről van szó. Kiszállási díj sem volt, szerintem ez is egy nagy előny a piac többi szereplőjéhez képest, pedig nagyon hamar érkezett meg a segítség. Mivel így már többszörösen elmondhatom, hogy nagyon jó és alapos munkát végeznek, ezért bátran ajánlom nektek is őket, akár vízvezeték szerelési feladatokról, akár gázról vagy fűtésről van szó.