Nagymamám ajándékai: a kedvenc virágai és egy elegáns táska

Amikor megvettem a virághagymákat, még nem gondoltam, hogy nem csak hogy ennyire ráérzek a kertészkedésre, de számtalan gyönyörű virággal lesz tele a kertem hamarosan. Azt hittem, majd pár darab kihajt, hoz pár satnya virágot – ehhez képest akárhányan itt jártak eddig, mint megdicsérték nem csak az illatukat, de a látványukat is. De itt nem csak arról van szó, ahogyan a kis virághagymákból vagy épp a hajtásokból kifejlett, erővel teli növények lesznek. Nem csak a kertemben, bennem is történtek változások. Fantasztikus érzés az, hogy bizonyos értelemben általam, a segítségemmel fejlődtek ki ezek a kis életek. Pedig korábban a legigénytelenebb cserepes növényeken kívül sajnos bizonyos idő után mindent sikerült otthon elpusztítanom. Persze akkor még lakásban éltem, úgyhogy másba nem is kezdhettem bele, sőt, be kell vallanom, az albérletem elég sötét is volt, nem biztos, hogy a legideálisabb körülményeket biztosította a növényeknek – nem úgy, mint a napfényes kertem.

Ha a családomra gondolok, akkor számos olyan pont van, ahol eszembe jutnak a növények. Gyerekként sokat segítettem nagymamámnak az udvaron a virágültetésben, tatának a szüretelésben, a kis hétvégi telkünkön pedig együtt élveztük a számos finom gyümölcsöt és zöldséget – a cseresznyefára általában én másztam. Ma már más idők járnak, így más módon kedveskedek nekik – a nagymamám idén ünnepelte a 75. születésnapját, és boldoggá tett azzal, hogy nagyon örült a táskának, amit tőlem kapott. Szerencsére az utolsó pillanatig tudtam nézelődni a szóba jöhető darabok között, mert az online áruházból, ahonnan rendelni szoktam, nagyon hamar megérkezik a rendelés. Az Anna táska webáruházban egyébként eddig sosem csalódtam, nagyon jó minőségű árut kínálnak, az áraikat pedig tartósan alacsonyan tartják. Még nem is volt olyan szerintem, hogy amikor a weboldalra látogattam, ne találtam volna náluk valami akciót.

Az én kedvenc táskáimat a https://www.annataska.hu/anekke linken találod – ezek igazi színes, bohókás darabok, amelyek egy egyszerű farmer-póló összeállítást is abszolút fel tudnak dobni. Azért is szeretem őket, mert a bájos illusztrációk mindig feldobják a szürke hétköznapjaimat, ezen felül sok-sok évig tudok nyüstölni egy-egy Anekke darabot, olyan jól bírják a sűrű használatot is. Aki jobban szereti az egyszínű, időtálló táskákat, azoknak a Marco Tozzi, a Bugatti és a Tamaris márkákat tudom a legjobban ajánlani. Az e márkák kínálatában megtalálható – főként – kézi- és válltáskák kapszulagardróbba remekül illeszthetőek, és korosztálytól független bárki viselheti őket. Ezért is választottam egy Tamaris táskát nagymamámnak, mert nem hivalkodó, de részleteiben mégis különleges, egyszínű darab lévén pedig remekül illik a gardróbja számos eleméhez. Nem tudom, ti hogy vagytok ezzel a dologgal, de imádom azt, ha egy basicnek mondható darabot feldob valami extra részlet, legyen ez akár egy érdekes forma, alig észrevehető minta, bojt, vagy különleges textúra. Az Anna táska webáruházban pedig ilyen termékekből nincs hiány, ezt garantálom nektek. Számomra egyébként is nagyon kényelmes megoldás a házhoz történő rendelés, ugyanis így időt tudok spórolni – de egyébként is jó érzés, hogy megkímélem magam az üzletek, bevásárlóközpontok tömegétől. A csomagom eddig mindig nagyon gyorsan, problémamentesen érkezett meg, szóval fontolgatom, hogy a karácsonyi ajándékok egy részét is innen szerezzem be. Mondtam már, hogy nem csak nőknek készült termékek vannak? Ha férfi táskára, egy övre vagy épp egy új pénztárcára lenne szükség, szintén szuper lehetőségeket kínál az online áruház.

Akár a https://www.annataska.hu/anekke linken nézelődnél, akár a letisztultabb vonalvezetésű darabok fognak meg igazán, szívből ajánlom az Anna táska webáruházat. A szállításról már szót ejtettem, de mi a helyzet a költségek rendezésével? Szerencsére a fizetési lehetőségek is nagyon rugalmasak az Anna táskánál, ugyanis rendezhetjük online, bankkártyával a kívánt összeget (én általában ezt választom, mert kényelmes és gyors a Barion felület használata), de fizethetünk előre történő utalással és utánvéttel is.

Ha kedvet kaptál, irány a https://www.annataska.hu/anekke, és lesd meg a legújabb kínálatot! Csak aztán ne csodálkozz, ha újra meg újra elcsábulsz egy-egy szép táskára…