Legyen élvezet az utazás

Az ember életében sok minden egyszerre történik néha teljesen kiszámíthatatlanul. Nem volt ez másképpen velem se. Nem sokkal az előtt indítottam be életem első vállalkozását, mielőtt kiderült, hogy várandós vagyok. Nem volt kérdés, hogy most sokkal több teendőm lesz, mint amire eredetileg számítottam volna, de nagyon örültem is ennek. Olyan teher volt ez, amit az ember örömmel visel.

A vállalkozás, amit már régóta terveztem egy virágüzlet volt. Már egészen fiatal koromban lenyűgöztek a növények, nagyon szerettem a természetben lenni és otthon is gyakran segítettem a kerti munkákban a szüleimnek és nagyszüleimnek is. A kertészkedés fortélyait is tőlük lestem el. Otthon egész kis veteményeskertem lett és semmi más nem okozott akkora örömet, mint azt rendben tartani és gondozni, míg ki nem derült, hogy babát várok. Akkor természetesen már készen álltam arra, hogy a leendő gyermekemet is akkora szeretettel neveljem majd, mint ahogy a korábbiakban a növényeimet nevelgettem. Egészen a terhességem végéig dolgoztam az üzletben, rengeteg féle termékünk volt és már kiszállítást is vállaltunk. Ez nagy felelősség volt, hiszen sokszor különböző rendezvényekre nem is csak egy fajta virágot rendeltek és azoknak mindig ott kellett lenniük a megadott időpontban a megadott helyen. Mivel akkoriban még nem volt sok alkalmazottam, csupán hárman dolgoztunk velem együtt, ezért néha magam vállaltam a kiszállítást, mivel valakinek mindig ott kellett maradnia a boltban is.

A baba születése után nem sokkal vissza kellett mennem dolgozni, sajnos nem engedhettem meg magamnak, hogy felvegyek több embert. Így azonban kardinális kérdéssé vált, hogy beszerezzek az autóba egy gyerekülést. Mivel tudtam, hogy a baba sok időt fog tölteni az autós gyerekülésben, olyan típust kerestem, ami száméra is a legkényelmesebb és, ami a legfontosabb, hogy igazán biztonságos is. Mivel az üzlet és a lakás között ingáztam arra volt leginkább lehetőségem, hogy az interneten keresgéljek megfelelő gyerekülések után. Fontos szempont volt, hogy hosszútávon is használni tudjam, hiszen előre látható volt, hogy a következő pár évben biztos szükségem lesz rá. A 4Baby Freeway autósülésről már korábban is hallottam, de túl drágának találtam az áruházakban és más oldalakon elérhető összegért, ezért bár ez volt számomra a legszimpatikusabb és az igényeimhez is ez illeszkedett volna a legjobban már szinte lemondtam róla. Pedig meg van benne miden, amire szükségem volt, már egészen a legkisebbek is használhatják mivel állítható szűkítőbetétekkel ellátott. Nagyon fontos, hogy mikor kiválasztjuk az ülést a gyermek korához, súlyához és magasságához megfelelőt vásároljunk. Ez a típus több súlykategóriát ötvöz és csecsemőkortól egészen 6-7 éves korig használható. Ha nem megfelelő ülést választunk előfordulhat, hogy a gyerek hamarabb nyűgössé válik, amivel zavarhatja a vezetőt, ami persze az ő testi épségét is veszélyezteti. Erre az eshetőségre semmiképp sem akartam volna lehetőséget szolgáltatni. 4Baby Freeway autósülés támlája dönthető és légpárnás, ezzel a legnagyobb kényelmet nyújtva a csöppségeknek. Magasított támlás, kifejezetten tágas a lehető legkellemesebb utazás érdekében. A vállpántjai nem csak állíthatóak, de öt ponton záródnak és párnázottak is. A fejszűkítő pedig növeli a biztonságot és kényelmet biztosít.

gyerekülések

Aki már találkozott kisgyerekkel az tudja, hogy képesek pillanatok alatt bekoszolni magukat, de nem csak magukat, hanem mindent, ami körülöttük van. Így amellett, hogy egy időtálló ülésszerkezetet kerestem, az is fontos volt, hogy minőségi legyen az anyag is, amiből készült. Mikor megtudtam, hogy a kiválasztott termék levehető és mosható is, egyből megnyert magának.

Végül a babaverda.hu oldalán találtam rá a gyerekülések között a 4Baby Freeway autósülésre elérhető áron. Észrevettem, hogy sok termékükből, akár negyven százalék kedvezményt is kínálnak, így például a baba biztonsághoz szükséges felszereléseket is innen rendeltem meg. Olyan kiadásnak tekintem mai napig ezt a gyerekülést, ami mindenképpen megérte.  Én is és a gyermekem is csak nyertünk rajta. Mikor a különböző rendezvényekre szállítottam virágot mindig magammal vittem, eleinte nem szeretett kocsikázni, de gyorsan megszokta az ülést és legkisebb korában abban tudott a legjobbakat aludni. Volt, hogy addig sírt, míg be nem ültettem az ülésbe. Ott azonban szinte rögtön elhallgatott mindig. Később nagyon megszerette a kocsikázást és magától kérte, hogy hadd jöhessen velem, mikor autóval szállítottam a virágokat a rendezvényekre.

Örülök, hogy sikerült találnom egy olyan oldalt, ahol valóban a gyermekek kényelmét és biztonságát tartják szem előtt. nem gondoltam volna, hogy ilyen életminőség változást és javulást jelenthet egy gyermek számára az, hogy kényelmesen utazzon, hiszen mi hozzá vagyunk már szokva ahhoz vezetőként, hogy nem mindig kényelmes számunkra az ülés. Örülök neki, hogy egy gyereknek azonban nem az utazás kellemetlenségével és kényelmetlenségével kell foglalkoznia, csupán élveznie kell az ezzel járó kalandot.