Könnyű a szabályokat betartani, ha van, aki segít

A kapitalizmus szerteágazó szabályait is!

Manapság már nem csak úgy árulunk virághagymát, ahogy régen tetszett… Nem úgy terjesztünk ilyesmiket, hogy szóbeszéd útján száll a hír: nekünk van ilyen, és minőségi! Érdemes tőlünk venni. Mind a beszerzéshez, mind az árusításhoz követnünk kell mindenféle utasításokat, de van bőven, aki a segítségünkre legyen ebben!

Egyik ismerősöm teljesen elrontotta a maga üzlete webáruházként történő felépítését. Tőle tudok a topcegalapitas.eu-ról, akikhez ő akkor fordult, amikor már csávába került. Ti forduljatok hamarabb, ha hasonló terveitek vannak! A cégalapítás feltételei keszekusza világában nem elég általánosan tájékozottnak lenni, hanem mindig mindent pontosan be is kell tartani. A topcegalapitas.eu-nál segítettek végül megértetni vele, hogy miket rontott el, miben mulasztott, végül pedig a cégmódosítást javasolták.

Ők ilyesmiben, és ténylegesen az alapításban is tudnak közreműködni, ügyvéddel, egyebekkel. Ha ide kattintotok: ” cégalapítás feltételei ” kaptok ugyan egy kimerítő leírást, de inkább vegyétek fel velük a kapcsolatot, az a biztos!

Cégmódosítás terén pedig neki a következők útján segítettek, mint azt mesélte: tagcserét eszközöltek, mindenről előzetesen tájékoztatták mindig, majd részt vehetett egy személyes találkozó útján megvalósuló tanácsadáson is. Cégbíróság előtti képviseltet kapott, a újbóli bejegyzésről azonnal értesítették a mail-címén, végül pedig székhelyet is változtatott, hogy az elérhetősége budapestire változzon. Ne pedig egy távoli pontja legyen feltüntetve az országnak, székhelyként (ami valamiért még a webes megrendelőket is eltántorította) A székhelycím bejegyzését szintén ők, a topcegalapitas.eu biztosították egy olyan helyszínre, ahol egyébként is tudnak cégeket bejelenteni, minden ehhez szükséges szolgáltatás biztosításával. Ők felügyelik, ők kezeskednek, hogy mindig minden rendben legyen.

Hogy miként jutott el a gyakorlatban idáig? Először be kellett jelentkezni telefonon, később ha így teszünk, kapunk egy általánosabb tájékoztató e-mailt. Le kell adnunk eztán cégünk papírjait, és ezt követően jöhet a személyes konzultáció. Alá is lehet írni ekkor minden papírt, iratot, hála a személyes jelenlétnek – ha a dolgok rendben találtatnak. És megy is minden rögtön a cégbíróságra! Ha megtörtént a bejegyzés, módosítás, akkor kapunk rögtön értesítést e-mailben (mint arról már írtam), banki ügyeinket pedig ezt követően intézhetjük. Ha szükséges persze ilyet intézni. De a folyamat hasonlóan néz ki, ha a semmiből, a nulláról létesítünk céget, nem pedig módosítunk. A topcegalapitas.eu-n pedig előzetesen tehát ott vannak a cégalapítás feltételei, ha tényleg most kezdenétek belevágni. Azért hasznos elolvasni, mert jobb helyet az általános tájékozódásra sem talált a neten, ő sem. Mindenféle céges ügyekhez tehát: www.topcegalapitas.eu.