Fűtésre optimalizált klíma a növényeim védelmére

Imádok kertészkedni, szabadidőm nagy részét a természetben, növények között és a saját kertemben töltöm. Minden évben ültetek el új virághagymákat, hogy tavasszal az egész kertem gyönyörű, tarka virágba borulhasson. Van pár cserepes növényem, amit az enyhe időjárású szezonban szintén a kertben tartok, télen azonban be kell majd vinnem őket az előszobába, hogy meg ne fagyjanak.

Igen ám, de nálunk az előszoba is nagyon hideg, mivel keveset tartózkodunk ott, és így spórolunk a fűtésen, ami oda nincs bevezetve. Idén azonban vettem pár növényt, ami a melegebb éghajlatot kedveli, és ha nem akarom, hogy meghaljanak, ki kell találni valamilyen fűtési alternatívát az előszobába is.

Szeptember végén elkezdtem gondolkozni a megoldáson. Az interneten böngészve rátaláltam a legoptimálisabb eszközre: a fűtésre optimalizált klímaberendezésre, egyből kiszúrta a szemem az Rcool klíma akció.

Az Rcool Prime II R 12 névre keresztelt készülék fel is hívta magára a figyelmem a kiemelkedő paramétereivel. Egészen -25 fokos külső hőmérsékletig használható ez a klíma fűtésre. Még beépített Wi-Fi is van, tehát távvezérlésű a készülék, a telefonommal is tudom irányítani. Az előlap mögött elrejtve található a LED-kijelző, ami diszkréten átvilágít az előlapon, mutatva az aktuális hőmérsékletet. Szerencsére működtethető ECO funkcióval is, amivel a klíma gazdaságosabban működik, kevesebb energia felhasználásával.

A beépített szűrőknek köszönhetően nagyon jól szűri és tisztítja a levegőt a baltériumoktól és a különböző szennyeződésektől. A levegőtisztítást a növényeim is meg fogják hálálni.

Megrendeltem a készüléket és pár nap múlva házhoz szállították, amihez hozzátartozott a gép üzembe helyezése is. Így a növényeimet szerencsésen be tudtam helyezni az előtérbe, mire beköszöntött a hidegebb idő. A készülék maradéktalanul látja el a funkcióját, a növényeim vígan élnek az előszobában is. Nagyon örülök, hogy beszereztem ezt a készüléket, nagyon modern és hibátlan termék, pont kapóra jött az Rcool klíma akció.

Most már egyúttal a nyári hőség is meg van oldva, az előszoba lehűtésével a lakás többi része is hűvösebb lesz. Ha ez mégsem lenne elég, előfordulhat, hogy több helyiségbe is szerzünk be hasonló készüléket.